Kardioqendra në Nizhny Novgorod - një përmbledhje

Ekzaminimi parësor klinik dhe biokimik, riekzaminimi sipas indikacioneve, ekzaminimi i pacientëve pas operacionit, monitorimi i vazhdueshëm laboratorik gjatë operacioneve me bypass kardiopulmonar, hipotermi etj.

Spitali klinik i specializuar kardiokirurgjik – Kardioqendër

Pritja konsultative kryhet çdo ditë nga ora 8.00 deri në orën 15.00, pritja e një aritmologu nga ora 10.00 deri në 13.30 përveç të shtunës dhe të dielës, me termin në telefon: 417-74-31, 417-57-65 nga ora 9.00 deri në 14.00.

Mbështetje anesteziologjike e operacioneve të ndryshme në zemër dhe enët e gjakut nën bypass kardiopulmonar dhe hipotermi kraniocerebrale, korrigjim efektiv i homeostazës.

 • Departamenti i Metodave Kirurgjike të Diagnozës dhe Trajtimit me rreze X
 • Trajtimi kirurgjik i sëmundjeve koronare të zemrës;
 • Protokollet e ekzaminimeve të kryera për patologji shoqëruese
 • Hospitalizimi

Shqyrtime të tjera në lidhje me qendrën kardio në Nizhny Novgorod - mund të shihni (dhe të lini rishikimin tuaj) këtu:

Adresa: 603950, qytet. Nizhny Novgorod, rr. Vaneeva, v. 209.

Kardioqendra ndërrajonale (Nizhny Novgorod).

 • Departamenti i Trajtimit Kirurgjik të Sëmundjeve Koronare të Zemrës (3 CCO)

Në Departamentin e Sëmundjeve Kongjenitale të Zemrës kryhen operacione pothuajse për të gjitha keqformimet kongjenitale, duke përfshirë edhe ato tek foshnjat.

 • Referim për një konsultim në GBUZ NR "SKKB"

Spitali i Kardiokirurgjisë i Nizhny Novgorod funksionon si një institucion i pavarur mjekësor që nga viti 1986. Sot ajo është një klinikë e specializuar moderne, e pajisur mirë, e cila përfshin: një poliklinikë konsultative, 5 departamente klinike, departamente të diagnostifikimit funksional dhe ekografik, diagnostikim me rreze X, repartin e bypass-it kardiopulmonar, një dhomë fizioterapie, një laborator klinik dhe biokimik.

 • Testet e ushtrimeve (testi VEM ose testi i rutines) në pacientët me sëmundje të arterieve koronare në mungesë të kundërindikacioneve për testet e ushtrimeve.
 • Departamenti i reanimacionit dhe kujdesit intensiv

Faks: 8 (831) 417-77-90

Orari: Stacion: nga ora 8:00 deri në 16:00 Hënë-Premte. Poliklinika: nga ora 8:00-15:00 Hënë-Premte.

Një pjesë e konsiderueshme e operacioneve të kryera në GBUZ NO "SKKB" i referohen kujdesit mjekësor të teknologjisë së lartë (HMP). Një ndërhyrje e tillë kërkon lëshimin e një referimi në Formularin 027-y. Një ekstrakt nga karta ambulatore sipas këtij formulari përpilohet në klinikën e vendbanimit. Nëse do t'i nënshtroheni trajtimit kirurgjik në SCCH, atëherë mjeku do t'ju tregojë për nevojën për të hartuar një ekstrakt në formën e 27 gjatë një takimi konsultativ.

 • Departamenti i Operacioneve

Sqarimi i diagnozës, përzgjedhja e pacientëve për trajtim kirurgjik, studimi i rezultateve afatgjata të kirurgjisë plastike rikonstruktive për sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut.

Vendndodhja: Nizhny Novgorod, rr. Vaneeva, 209.

 • EKG-MT-i detyrueshëm në prani të sëmundjes së arterieve koronare dhe çrregullimeve të ritmit dhe përcjelljes.
 • Departamenti i Kirurgjisë për Sëmundjet Kongjenitale të Zemrës (1 KHO)
 • Pasaporta për një stimulues kardiak të implantuar.

Përpunimi kompjuterik i informacioneve mjekësore dhe të tjera zyrtare.
Krijimi dhe mirëmbajtja e bazave të të dhënave.
Zhvillimi dhe zbatimi i sistemeve softuerike dhe harduerike për diagnostikimin e sëmundjeve kardiovaskulare.
Në bazë të departamentit të rehabilitimit ekzistojnë sisteme unike të zhvilluara së bashku me NSMA: një pajisje celulare për monitorimin dhe analizimin e EKG-së në kohë reale, një monitor Holter me një analizë të ndryshueshmërisë së rrahjeve të zemrës dhe parametrave të EKG-së.
Hulumtimet shkencore janë duke u zhvilluar për modelimin e punës së nyjes sinusale të zemrës, ndryshueshmërinë e rrahjeve të zemrës dhe metodat statistikore për përpunimin e informacionit.

Departamenti i Kirurgjisë së Sëmundjeve të Fituara të Zemrës

 • Departamenti i rrezeve X

Shqyrtime rreth kardiocentralit në Nizhny Novgorod

Email:

Një gamë e plotë metodash moderne të ekzaminimit joinvaziv të sistemit kardiovaskular, duke siguruar diagnozën e defekteve komplekse të lindura dhe të kombinuara të fituara të zemrës, sëmundje koronare të zemrës, patologji të shtratit vaskular periferik, sëmundje të rralla të miokardit, ekzaminim të të porsalindurve dhe foshnjave.

Qendra Informative dhe Informatike e Qendrës së Kardiologjisë

 • Ekzaminimi invaziv (kateterizimi i zgavrave të zemrës, angiokardiografia, aortoarteriografia, MSCT me përmirësim intravenoz të kontrastit bolus);

Pozicioni i kokës është mjeku kryesor.

Departamenti i Kirurgjisë me rreze X kryen gamën e plotë të ekzaminimeve dhe procedurave të trajtimit që kryhen në klinikat kryesore botërore. Përveç koronarografisë selektive të kryer në mënyrë rutinore, janë futur në praktikë stentimi i arterieve koronare, ndërhyrjet kirurgjikale me rreze X në enët e veshkave, gjymtyrëve dhe arterieve që ushqejnë trurin. Përdoret gjerësisht teknika e embolizimit të anastomozave vaskulare patologjike.

 • Departamenti i Kirurgjisë së Sëmundjeve të Fituara të Zemrës (2 CHO)
 • Operacione në enët kryesore dhe në rast të venave me variçe;
 • Studimi ekokardiografik (ECHO-KG) jo më shumë se 3 muajsh dhe dinamika e mëparshme e EKG-së (kasetë, jo përshkrim EKG).
 • Referim për një konsultë në GBUZ NR "SKKB".

Spitali i Kardiokirurgjisë kryen diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të sistemit kardiovaskular, si: defekte të lindura dhe të fituara të zemrës, sëmundje të arterieve koronare, sëmundje vaskulare dhe çrregullime të ritmit të zemrës.

Kardiocenter - Nizhny Novgorod. Spitali kardiak.

Departamentet e Qendrës së Kardiologjisë Nizhny Novgorod

 • Implantimi i një elektrokardiostimulatori (EX);
 • Departamenti i Trajtimit Kirurgjik të Çrregullimeve të Ritmit të Zemrës (4 CHO)

Konsultimet janë pa pagesë nëse keni një politikë të sigurimit të detyrueshëm mjekësor (OMI), një pasaportë të një qytetari të Federatës Ruse. Takimi fillestar konsultativ kryhet nëse ka një REFERIM në GBUZ NR "SKKB" me tregues të diagnozës paraprake, trajtimit që po kryhet dhe qëllimit të konsultës.

Masat e ringjalljes pas operacioneve, kujdesi intensiv për komplikacione të ndryshme

Sekretari: 8 (831) 417-77-90, 417-49-49.

 • Laborator klinik dhe biokimik

Departamenti i Reanimacionit dhe Kujdesit Intensiv

Departamenti i bypass-it kardiopulmonar

Klinika u krijua me iniciativën e themeluesit të Shkollës Kardiokirurgjike të Nizhny Novgorod, Akademikut të Akademisë Ruse të Shkencave Mjekësore, Boris Alekseevich Korolev.

 • Rezultatet e një testi të përgjithshëm të gjakut, një analizë të përgjithshme të urinës, një analizë të detajuar biokimike.

Cardiocenter — Nizhny Novgorod, adresa, numrat e telefonit, kontaktet, harta

Tavolina e informacionit: 8 (831) 417-74-28

Pacientët me sëmundje koronare të zemrës (SKK), defekte të lindura dhe të fituara të zemrës, aritmi duhet të kenë në dorë:

Regjistrimi: 8 (831) 417-57-65, 417-74-31

Departamenti i Kirurgjisë Vaskulare kryen funksionet e qendrës vaskulare rajonale. Janë zhvilluar teknika unike për trajtimin kirurgjik të impotencës, dëmtimin e enëve të veshkave dhe dëmtimin e kombinuar të pishinave të ndryshme vaskulare. Mjekët e departamentit ofrojnë ndihmë të madhe konsultative dhe praktike, duke udhëtuar përmes linjës së ambulancës ajrore në spitalet rajonale për operacione urgjente.

Rishikimet e Cardiocenter në Nizhny Novgorod

Departamenti i Kirurgjisë Vaskulare

Kur bëni një diagnozë për një pacient që kërkon një konsultë të menjëhershme në klinikën tonë, ju lutemi telefononi 417-57-65, 417-74-31 nga ora 9.00 deri në orën 15.00.

 • Departamenti i Anesteziologjisë dhe Kujdesit Intensiv

“Kapaciteti projektues” i qendrës së kardiokirurgjisë është 1200-1400 operacione në vit, nga të cilat deri në 600 operacione janë me bypass kardiopulmonar dhe deri në 7000 ekzaminime dhe ndërhyrje kirurgjikale me rreze X.
Në qendër, që është institucion i kujdesit praktik shëndetësor, po kryhet edhe një punë e madhe kërkimore. Stafi i spitalit bën prezantime dhe raporte në pothuajse të gjitha kongreset dhe simpoziumet ruse dhe të mëdha ndërkombëtare.
Brenda mureve të klinikës, mjekët praktikë janë anëtarë të plotë të Shoqatës Evropiane të Kirurgëve Torakale dhe të Shoqatës Botërore të Kirurgëve Kardiovaskular, dy doktorë të shkencave mjekësore.
Departamentet kryesore të Akademisë Mjekësore të Nizhny Novgorod dhe Institutit të Arsimit Pasuniversitar punojnë në bazë të spitalit.

 • Trajtimi kirurgjik për takiaritmitë komplekse.

Të dashur lexues të faqes! Artikujt nuk janë rekomandime. Sigurohuni që të konsultoheni me mjekun tuaj!Departamenti i kirurgjisë me rreze X

 • Kabineti i fizioterapisë

Sigurimi i operacioneve të zemrës së hapur me ndihmën e makinerive zemër-mushkëri.

Nevoja për shtrimin në spitalin GBUZ NO "SKKB", si dhe kushtet e saj të shtrimit, përcaktohen gjatë një konsultimi personal me një kardiolog ose një angiokirurg në departamentin ambulator.

 • Departamenti i Diagnostifikimit Funksional dhe Ekografik
 • Departamenti i Kirurgjisë Vaskulare (5CHO)

,

Emri i plotë zyrtar: GBUZ NR "Spitali Klinik i Specializuar Kardiokirurgjik"

Departamenti i Anesteziologjisë

Departamenti i Rehabilitimit

 • Departamenti i bypass-it kardiopulmonar

Departamenti i Poliklinikës Konsultative

Departamenti i Funksional-Diagnostifikimit

Departamenti i Sëmundjeve të Fituara të Zemrës kryen trajtimin kirurgjik të sëmundjeve reumatike të zemrës dhe endokarditit septik, duke përfshirë protezat me shumë valvula. Përdoren gjerësisht valvulat e zemrës artificiale të prodhimit vendas, skema origjinale për trajtimin e pacientëve septikë. Pothuajse i gjithë gama e operacioneve të njohura në praktikën botërore kryhet.

Emri i shkurtuar: GBUZ NO "SKKB"

 • Reparti i pritjes dhe poliklinika konsultative

Departamenti i Kirurgjisë për Sëmundjet Kongjenitale të Zemrës

Rehabilitimi i pacientëve pas kardiokirurgjisë, diagnostikimi dhe trajtimi i patologjisë jokardiake me manifestime kardiake, përgatitja e pacientëve për operacione të rivaskularizimit të miokardit, zgjerim endovaskular, stentim të arteries koronare.

Për t'u konsultuar me një angiokirurg, keni në dorë:

 • Ekzaminimi joinvaziv (instrumental);

Departamenti i Kirurgjisë Koronare

Në Departamentin e Kirurgjisë IHD, teknika mikrokirurgjikale e anastomozave ndërvaskulare është futur gjerësisht dhe njohuritë e marra gjatë praktikave të trajnimit dhe zhvillimet origjinale të brendshme kanë bërë të mundur minimizimin e vdekshmërisë (0.6%) dhe arritjen e rezultateve të vazhdueshme të larta, pavarësisht ashpërsia fillestare e pacientit.

Llojet e kujdesit mjekësor në Kardioqendër

Laboratori i Kërkimeve Klinike dhe Biokimike

 • Të dhënat e skanimit të dyfishtë (studim me ultratinguj).
 • Trajtimi kirurgjik i defekteve të lindura dhe të fituara të zemrës;

Rregullat për caktimin e një takimi për një takim fillestar / konsultë / ekzaminim dhe shtrimin në spital

... Unë do të doja të shpreh fjalët e mia më të sinqerta të mirënjohjes për stafin e njësisë së kujdesit intensiv (drejtues i departamentit Bogush Antonina Viktorovna). Në këtë departament, gjithçka kënaq dhe hedh poshtë absolutisht qortimet e padrejta ndaj mjekësisë sonë. Pacientët janë shumë komod këtu: reparte të bollshme për 4 persona, të cilët janë komod, të pastër, pavijonet janë të pajisura me pajisjet e nevojshme mjekësore; në repart ka një lavaman me ujë të ftohtë dhe të nxehtë, përballë një tualeti dhe një dush kabina moderne; Ka një TV, frigorifer. Por gjëja kryesore që është me bollëk në këtë departament janë buzëqeshjet miqësore dhe gatishmëria për të ofruar ndihmë të kualifikuar për pacientët e tyre ...

Spitali më i madh kirurgjik Nizhny Novgorod i një profili kardiologjik. Banorët e Nizhny Novgorod dhe rajonit trajtohen në kardioqendër.

Nr 7 KIRURGJIKE

SPITAL IM. KLINIKA RAJONALE N. A. SEMASHKO
+7 (831) 417-58-20

Natalia

№ 21 GJINEKOLOGJIKE

+7 (831) 417-77-90 rruga Vaneeva, 209

Rruga e Revolucionit të Tetorit, 66-A

 

Nr 23 INFEKTIVE
Janë përshkruar CT e atriumit të majtë dhe ekokardiografia transezofageale. A mund të bëhet kjo në Qendrën Kardio? kostoja e shërbimit?

Avatari i përdoruesit Natalia

Rajoni i Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod, Rusi, 603136

Kodi QR me informacionin e kontaktit të organizatës CARDIOCENTER

Nr 2 PSIKIATRIKE

 

+7 (831) 417-74-28
Kompania CARDIOCENTER nga Nizhny Novgorod ofron produkte dhe shërbime për klientët e saj në fushën e veprimtarisë Spitalet e qytetit.
Fatkeqësisht, përdoruesit tanë nuk kanë lënë ende asnjë koment për kompaninë CARDIOCENTER.

Për të treguar në hartë

Pyetje

Instaloni aplikacionin për leximin e kodeve QR në telefonin tuaj për të lexuar kodin me të dhënat e kontaktit të kompanisë CARDIOCENTER dhe për t'i shtuar ato në librin e adresave të pajisjes tuaj.

Avatari i përdoruesit Sergey

Komentet rreth QENDRA KARDIAK

Per te gjitha pyetjet mund te kontaktoni personin e kontaktit te kompanise CARDIOCENTER ne numrat 78314177428, 78314175820, 78314177790.

Nr 29 KLINIKE

pershendetje .kohe me ka goditur nje makine ,me perplasen te dyja kembet .pas kesaj kam kaluar dy jave ne spital me diagnozen trombofilibide .Tani po te dergojn ne kardio qender .dua te di nese paguhet ky sherbim ?

Sergej

 • Pyetjet 2

Organizata mund të gjendet në rrugën Vaneeva, 209 në Nizhny Novgorod.

 

 

 

 

 

(831) 262-13-21

 

 

3 qershor 2019
në orën 18:04

 

26 maj 2018
në orën 19:23

 

 

 

 

 

25 prill 2021
në 22:33
12 dhjetor 2019
në 12:38 pasdite
7 shkurt 2021
në 3:53 pasdite
1 shtator 2020
në 9:25 pasdite
31 janar 2018 në
5:36 pasdite
11 shtator 2020
8:42 pasdite

 

Spitali i Kardiokirurgjisë (SKKB me emrin Korolev), Nizhny Novgorod - foto

Pajisjet dhe ilaçet

Tërësia e ekzaminimit

3 dhjetor 2019
në orën 03:05 pasdite
6 prill 2020
në orën 21:47

 

24 janar 2020
në orën 22:31 ,
20 maj në orën 18:35

 

 

1 tetor 2015
në orën 16:31

 

 

 

19 tetor 2019
në orën 08:54

 

 

27 mars 2020
në orën 07:35

 

4 gusht 2020
në orën 11:44
më 22 shtator 2020
në orën 5:20 pasdite
4 tetor në orën 2:59 pasdite
13 mars 2020
në orën 11:19

 

5 prill 2019
në orën 12:22

 

 

 

12 tetor 2019
në orën 13:20

 

25 gusht 2019
në orën 19:21
rr. Vaneeva, 209

 

 

14 tetor 2020
në 03:40
29 korrik në orën 17:26

 

23 korrik 2015
në 2:58 pasdite
19 mars 2021
në 08:23
12 prill 2018
në 2:59 pasdite
Shqyrtime të Spitalit të Kardiokirurgjisë në Nizhny Novgorod:
16 gusht 2018
në orën 21:07
të vërtetë të pacientëve — 192 komente për klinikën dhe mjekët e saj.
14 janar ora 18:29
3 tetor 2019
ora 10:00
1 gusht ora 19:43

 

 

28 qershor 2019
në orën 08:14


0 replies on “Kardioqendra në Nizhny Novgorod - një përmbledhje”

Sie sind nicht recht. Ich kann die Position verteidigen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden reden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *