Si të kontaktoni një operator Rostelecom - këshilla

Telefon Rostelecom, Televizion Rostelecom, Internet Rostelecom11 shkurt 2016

tehpodderzhka-rostelekom-280-210.jpg

Nëse e keni të vështirë të zgjidhni një numër për të telefonuar dhe për të bërë pyetjen tuaj, mund të telefononi linjën falas të ndihmës në 118-09.

Mund të jetë mjaft e vështirë të kalosh në shërbimin e mbështetjes së klientit të Rostelecom. Nëse nuk dëshironi të prisni, thjesht mund të lini një kërkesë në llogarinë tuaj personale. Për ta bërë këtë, shkoni te lk.rt.ru/?action=feedBack dhe plotësoni të gjitha fushat e kërkuara. Brenda një ore, një specialist do t'ju thërrasë përsëri dhe do të përpiqet t'ju ndihmojë në zgjidhjen e problemit tuaj.

 • Mbështetja teknike e pajisjeve të përdorura;
 • https://i1.wp.com/i1.wp.com/rostelekom.info/page/tehpodderzhka-rostelekom-kak-dozvonitsja
 • Informacione të përgjithshme në lidhje me shërbimet e Rostelecom

--> Burimet e përdorura:

Specialistët e linjës telefonike të Rostelecom do t'ju ndihmojnë të regjistroheni në faqen zyrtare të operatorit të telekomit dhe të gjurmoni llogaritë në internet. Punonjësit do t'ju tregojnë gjithashtu se si të përdorni llogarinë tuaj personale. Për më tepër, klienti ka të drejtë të mësojë për borxhin në llogarinë personale dhe koston e thirrjeve në pika të ndryshme në Rusi dhe vende të tjera.

8 800 100 08 00

Shërbimi gjithëpërfshirës i klientit të Rostelecom në telefonat kryesorë dhe shtesë të linjës telefonike ofrohet pa pagesë kudo në Rusi. Për lehtësinë e sipërmarrësve individualë dhe pronarëve të bizneseve, linja telefonike e tyre falas është futur në numrin 8 800 200 30 00. Abonentët marrin shërbime në të gjitha shërbimet e kompanisë gjatë gjithë kohës.

Individët mund të kontaktojnë shërbimin ndaj klientit në numrin e telefonit:

 • https://i1.wp.com/kabinet-lk-rt.ru/rostelecom-phone-hot-line/

Klientë nga e gjithë Rusia mund të telefonojnë këtu për koordinim të mëtejshëm. Natyra e konsultimeve për këtë numër është informacion i përgjithshëm për të gjitha shërbimet e ofruara.

Linja telefonike falas Rostelecom

 • https://i1.wp.com/rostelecomgid.com/telefon/

Të gjithë pajtimtarët e Rostelecom marrin menjëherë informacionin e nevojshëm në lidhje me ndryshimet në planet tarifore dhe fillimin e shërbimeve të reja. 

Rostelecom është një kompani e orientuar nga klientët, kjo është arsyeja pse, përveç linjës telefonike gjithë-ruse 8 800 100 08 00, ka shërbime të tjera në rajone të ndryshme të Federatës Ruse. Për shembull, për të zgjidhur problemet me shërbimet e komunikimit për banorët e Moskës dhe rajonit të Moskës, përdoret numri 8 495 727 49 77. Për të lidhur një marrëveshje ose për të zgjedhur një plan tarifor, përdoruesit thirrni numrin e telefonit 8 800 100 25 25.

Thirrjet falas drejt numrave të shkurtër mund të bëhen vetëm nga celulari i kompanisë. Numrat që fillojnë nga 8-800 mund të thirren pa pagesë nga çdo telefon.

Meqenëse Rostelecom ofron një numër të madh shërbimesh dhe shumë veçori për klientët, disa përdorues mund të hasin probleme që lidhen me shërbimin. Kompania e telekomunikacionit punëson mjaft operatorë që të mund të merrni shpejt përgjigjet e pyetjeve tuaja. Ne do t'ju tregojmë me cilët numra mund të kontaktoni punonjësit e Rostelecom falas dhe cilat mënyra të tjera komunikimi janë të disponueshme.

 • Zgjidhja e vështirësive që lindën gjatë marrjes së ndonjë prej shërbimeve;

Operatorët e qendrës së thirrjeve marrin thirrjen e secilit pajtimtar, koha e pritjes për përgjigjen e një specialisti zakonisht nuk kalon një minutë. Klientët e kompanisë konsultohen për shërbimet dhe tarifat aktuale; për të lidhur një marrëveshje shërbimi, specialistët ndihmojnë për të kontaktuar menaxherin e drejtimit. Në numrin e linjës telefonike, punonjësit pranojnë pretendimet dhe ankesat nga pajtimtarët për shqyrtim.

Në mënyrë që ndihma e një specialisti të kompanisë të ofrohet sa më produktive, është e nevojshme të përgatiten paraprakisht të dhënat e llogarisë personale të pajtimtarit, dokumentet për lidhjen e shërbimeve të komunikimit. Një listë e para-përpiluar pyetjesh do t'ju ndihmojë të merrni shpejt përgjigjet që ju nevojiten.

8-800-181-18-30 është menduar për çështje teknike për pajtimtarët ekzistues të kompanisë

 • Kompetenca e operatorit

8-800-100-08-00 është për pyetjet në lidhje me lidhjen me çdo shërbim

 • https://i1.wp.com/www.sravni.ru/enciklopediya/info/gorjachaja-linija-rostelekom/
 • 8-800-300-18-06 - Të dhëna për gjendjen e llogarive personale;

Ju mund t'i bëni pyetje ekspertëve në lidhje me:

vibor-regiona-rostelekom.jpg

Contentshide1 numrat e mbështetjes Rostelecom2 Shkruani për mbështetjen teknike në internet2.1Në faqen e internetit2.2Në rrjetet sociale

 • 118-03 ose 8-800-300-18-03 - Numri i telefonit Rostelecom të pajtimtarëve të Internetit;

Për t'u lidhur me shërbimet, ju lutemi kontaktoni specialistët në numrin:

 • Pyetje teknike
 • Për çfarë çështjesh mund t'ju ndihmojnë ekspertët?

8 800 707 12 12

 • Linja telefonike për individët
 • 8-800-300-18-17 - Numri i telefonit me të cilin pranohen aplikimet dhe ankesat nga abonentët.

Operatori është lider në ofrimin e aksesit me brez të gjerë në fushën e televizionit interaktiv dhe internetit. Përveç kësaj, në shumë rajone kjo kompani është operatori më i madh telefonik.

Nëse shërbimi i referencës falas nuk ju përshtatet, atëherë ekziston një i paguar, të cilin mund ta telefononi në 118-99.

Rostelecom, si të gjithë operatorët dhe ofruesit e telekomit, organizoi mbështetje telefonike për pajtimtarët e saj. Absolutisht çdo klient mund të telefonojë në telefon për pyetje:

 • https://i1.wp.com/lk-rostelecom.ru/goryachaya-liniya/

Kompetenca e operatorit

 • Linja telefonike falas Rostelecom
 • Problemet e lidhjes.
 • Linja për pyetje të përgjithshme.
 • Mbështetje Business Online.

8 800 707 80 00

Çfarë këshille mund të merrni?

 • 8-800-100-08-00 - Telefoni i operatorit të shërbimit të shitjes;
 • 118-01 ose 8-800-300-18-01 - Linja telefonike për komunikimet telefonike fikse, ndërqytetare dhe ndërkombëtare;

Individët që banojnë në rajonin e Moskës mund të kontaktojnë numrat e mëposhtëm të linjës telefonike të dedikuar:

A keni ndonjë problem me përdorimin e shërbimit? Vështirësi me pajisjet e ofruesit të komunikimit? Informacion i dobishëm? Ndihma dhe mbështetja teknike për përdoruesit e Rostelecom ofrohet nga linja telefonike e operatorit të telekomit. Shërbimi thjeshton shumë reagimet dhe zgjidh menjëherë problemet e klientëve të kompanisë.  

Numrat e telefonit mbështetës të Rostelecom

Ju lutemi vini re se mund të kontaktoni këtë numër për çdo pyetje në lidhje me Rostelecom. Pas shpjegimit të arsyes së thirrjes suaj, qendra e thirrjeve do t'ju lidhë me specialistin e duhur. Komunikimi me numër është i disponueshëm si për klientët ekzistues të kompanisë ashtu edhe për qytetarët që sapo duan të fillojnë të përdorin shërbimet e ofruesit.

Disa çështje nuk mund të zgjidhen përmes linjës telefonike. Mund t'ju kërkohet të jeni të pranishëm në një nga degët e Rostelecom. Nëse ka një nevojë të tillë, operatori i linjës telefonike do t'ju informojë patjetër për adresat e kompanisë në qytetin tuaj.

Çdo ofrues ka një qendër thirrjesh, pasi reagimet e klientëve janë një gjë e nevojshme. Rostelecom nuk bën përjashtim. Kompania ka një nga qendrat më të mëdha të thirrjeve. Organizata ofron shërbimet e saj jo vetëm në Rusi, por edhe në vendet evropiane.

 • Telefoni i linjës telefonike të Rostelecom

Për mbështetje teknike në rast mosfunksionimi të pajisjeve, vështirësi në lidhje dhe për të marrë ndihmë të ngjashme, ekziston një numër i veçantë:

 • 611 ose 118-02 ose 8-800-300-18-02 - Mbështetje për abonentët celularë;

Mënyra të tjera për të kontaktuar mbështetjen teknike

Për të zgjidhur problemet me pajisjet Rostelecom, do të lejojë një telefonatë në Hotline ose në një numër telefoni shtesë të operatorit të telekomit. Arsyeja e thirrjes është gjithashtu mungesa e lidhjes në internet ose shpejtësia e ngadaltë e transferimit të të dhënave. Nëse gjeni gabime në llogaritjen e tarifës mujore, ju rekomandojmë gjithashtu të telefononi operatorët e qendrës së kontaktit. 

Duke telefonuar në numrin 8 800 10 008 00, pajtimtari do të mund të marrë një deklaratë për pagesat për shërbimet e komunikimit për muajin e kaluar ose të gjithë periudhën e lidhjes. Përveç kësaj, klientët do të marrin këshilla për shërbimet e reja dhe tarifat aktuale të kompanisë.

 • Lidhja e shërbimeve të Rostelecom

Numrat mbështetës të Rostelecom

</li></ol>

Linja telefonike për personat juridikë

Organizimi i komunikimit të pandërprerë telefonik për biznesin është komponenti më i rëndësishëm i suksesit të ardhshëm të një kompanie apo sipërmarrësi individual. Prandaj, klientët tanë i zgjidhin të gjitha problemet e lidhjes menjëherë përmes linjës telefonike.

Linja telefonike funksionon në numrin e mëposhtëm:

 • 118-05 ose 8-800-300-18-05 - Numri i telefonit me të cilin mund të aplikoni për lidhje shërbimi;

Për çfarë çështjesh mund t'ju ndihmojnë ekspertët?

Nëse planifikoni të: lidhni shërbimet e kompanisë, të bëheni klient i ri, t'i kushtoni vëmendje mangësive në cilësinë e shërbimit, të vendosni pajisje, mbështetja teknike është e gatshme t'ju ndihmojë.

 • Ndryshimet e tarifave, aktivizimi dhe çaktivizimi i shërbimeve dhe opsioneve shtesë;

Sipërmarrësit individualë dhe personat juridikë në Moskë përdorin një numër të vetëm 8 499 999 82 83 për të zgjidhur problemet e lidhjes. Abonentët nga rajone të tjera të Rusisë kanë numrin e tyre të telefonit për të zgjidhur vështirësitë që lindin kur përdorin shërbimet e komunikimit:

Një punë e tillë në shkallë të gjerë nuk mund të bëhet pa disa situata të pazakonta kur klientët kanë nevojë për ndihmë në zgjidhjen e çështjeve në zhvillim. Për këtë qëllim, kompania ka krijuar shërbime të posaçme mbështetëse.

Përmbajtja Fsheh

Mund t'i shkruani komunitetit në mesazhe private, ose të tregoni pyetjen tuaj në komente nën çdo postim.

Për të kërkuar numra telefoni mbështetës në rajone të tjera, mund të përdorni faqen zyrtare të Rostelecom.

Për të zgjidhur ndonjë nga pyetjet tuaja, është më mirë të telefononi operatorin Rostelecom. Qytetet e mëdha kanë qendra të reja thirrjesh që mbledhin dhe përpunojnë thirrjet telefonike nga e gjithë Federata Ruse.

 • 09 ose 8-800-300-18-09 - Shërbimi pa referencë (mund të telefononi një numër të shkurtër nga çdo telefon);

Linja telefonike për individët

Përveç numrave të dhënë, linja telefonike e Rostelecom ka një numër numrash telefoni për shërbime të tjera mbështetëse. Lista e plotë është në faqen zyrtare të internetit - https://i1.wp.com/rt.ru/service/contact_info/total_info/info_services.

Ne kemi renditur vetëm numrat kryesorë të telefonit të mbështetjes teknike, por ato mund të ndryshojnë në rajonin tuaj, prandaj kontrolloni informacionin në faqen zyrtare të kompanisë . Nëse rajoni juaj nuk është zgjedhur automatikisht ose është identifikuar me një gabim, atëherë kontrolloni vetë në këndin e sipërm të majtë të faqes.

obratnaya-svyaz-rostelekom.jpg

Përveç kësaj, ju mund të dërgoni një telegram me telefon. Për ta bërë këtë, duhet të telefononi 11899-844126.

 • Pyetje për lidhjen.

Për secilin prej shërbimeve të ofruara nga kompania, ekziston një linjë telefonike individuale (multikanale). Për të zgjidhur një problem specifik sa më shpejt të jetë e mundur, pajtimtari duhet të telefonojë shërbimin mbështetës, të zgjedhë numrin e telefonit të shërbimit të kërkuar (ose emrin e shërbimit) nga lista e ofruar dhe t'ia bëjë pyetjen e tij një specialisti të drejtpërdrejtë.

Për çdo pyetje, pajtimtari mund të telefonojë numrin e telefonit të mbështetjes teknike Rostelecom dhe të marrë një përgjigje shteruese për pyetjen emocionuese. Shërbimi mbështetës është shumë i vëmendshëm ndaj abonentëve, përgjigjet janë gjithmonë shumë profesionale, ndihma e tyre është efektive. Thirrjet me operatorin janë falas, shërbimi funksionon gjatë gjithë kohës.

 • pagesa;
 • Linja telefonike për personat juridikë

Për të mësuar informacione rreth gjendjes në telefonin tuaj, mund të telefononi në numrin e shkurtër 118-88.

 • Çfarë këshille mund të merrni?
 • 8-800-300-01-00 - Shërbimi telefonik për abonentët;

Kompania kombëtare e telekomunikacionit Rostelecom është një nga më të mëdhatë në Rusi dhe Evropë për sa i përket numrit të përdoruesve: Internet, TV me pagesë, komunikime fikse dhe celulare - shërbimet që ofron.

Abonentët e telefonit shtëpiak mund të porosisin thirrje në distanca të gjata dhe ndërkombëtare duke telefonuar 118-71.

 • 118-00 ose 8-800-300-18-00 - Qendra për mbështetje të unifikuar teknike për abonentët;

Në rast të dështimeve serioze teknike në funksionimin e pajisjeve, specialistët e linjës telefonike mund të jenë të pafuqishëm. Por ata patjetër do t'ju tregojnë se si ta telefononi masterin dhe ta zgjidhni problemin.

Ju mund të aplikoni përmes faqes së internetit. Brenda pak orësh, ankesa do të shqyrtohet dhe operatori do t'ju kontaktojë dhe do t'ju ndihmojë në zgjidhjen e problemeve.

Zgjidhja efikase dhe e shpejtë e problemeve të shërbimit të komunikimit është një garanci për promovimin e mëtejshëm të biznesit tuaj. Rostelecom ka krijuar një shërbim profesional mbështetës. Klientët duhet vetëm të kontaktojnë një numër të vetëm dhe të zgjidhin problemin e djegur pa shumë pritje. Në rast të problemeve serioze me pajisjet, thirrja do të transferohet në departamentin përkatës. Klienti nuk do të mbetet kurrë vetëm me zgjidhjen e detyrave të vështira të shërbimit telefonik.    

 • Marrja e informacioneve të tjera të nevojshme.

Për të lidhur shërbimet e komunikimit të Rostelecom, përdoruesit nuk duhet të vizitojnë zyrën e operatorit. Dhe thjesht telefononi numrin e vetëm të linjës telefonike dhe lini një kërkesë. Punonjësit do ta transferojnë thirrjen te menaxheri përgjegjës për nënshkrimin e kontratës. Pas kësaj, pajtimtari do të jetë në gjendje të përdorë plotësisht shërbimet e komunikimit, të ndryshojë tarifën dhe të lidhë shërbime të reja.

Telefoni i linjës telefonike të Rostelecom

 • Mbeshtetje teknike.

Nëse qyteti ose rajoni juaj nuk zbulohet automatikisht, mund ta zgjidhni manualisht në listën rënëse (në sajtin në të majtë).

 • cilësinë e shërbimeve të ofruara;

Për të thirrur zyrën e riparimit të Rostelecom, duhet të telefononi 8-125.

Linja telefonike Rostelecom

A keni ndonjë problem me përdorimin e shërbimit? Vështirësi me pajisjet e ofruesit të komunikimit? Informacion i dobishëm? Ndihma dhe mbështetja teknike për përdoruesit e Rostelecom ofrohet nga linja telefonike e operatorit të telekomit. Shërbimi thjeshton shumë reagimet dhe zgjidh menjëherë problemet e klientëve të kompanisë.  

Telefoni i linjës telefonike të Rostelecom

Linja telefonike falas Rostelecom

Linja telefonike për individët

Linja telefonike për personat juridikë

Çfarë këshille mund të merrni?

Për çfarë çështjesh mund t'ju ndihmojnë ekspertët?

Kompetenca e operatorit

Telefoni i linjës telefonike të Rostelecom

Rostelecom është një kompani e orientuar nga klientët, kjo është arsyeja pse, përveç linjës telefonike gjithë-ruse 8 800 100 08 00, ka shërbime të tjera në rajone të ndryshme të Federatës Ruse. Për shembull, për të zgjidhur problemet me shërbimet e komunikimit për banorët e Moskës dhe rajonit të Moskës, përdoret numri 8 495 727 49 77. Për të lidhur një marrëveshje ose për të zgjedhur një plan tarifor, përdoruesit thirrni numrin e telefonit 8 800 100 25 25.

Linja telefonike falas Rostelecom

Shërbimi gjithëpërfshirës i klientit të Rostelecom në telefonat kryesorë dhe shtesë të linjës telefonike ofrohet pa pagesë kudo në Rusi. Për lehtësinë e sipërmarrësve individualë dhe pronarëve të bizneseve, linja telefonike e tyre falas është futur në numrin 8 800 200 30 00. Abonentët marrin shërbime në të gjitha shërbimet e kompanisë gjatë gjithë kohës.

Linja telefonike për individët

Operatorët e qendrës së thirrjeve marrin thirrjen e secilit pajtimtar, koha e pritjes për përgjigjen e një specialisti zakonisht nuk kalon një minutë. Klientët e kompanisë konsultohen për shërbimet dhe tarifat aktuale; për të lidhur një marrëveshje shërbimi, specialistët ndihmojnë për të kontaktuar menaxherin e drejtimit. Në numrin e linjës telefonike, punonjësit pranojnë pretendimet dhe ankesat nga pajtimtarët për shqyrtim.

 • Linja për pyetje të përgjithshme.

Duke telefonuar në numrin 8 800 10 008 00, pajtimtari do të mund të marrë një deklaratë për pagesat për shërbimet e komunikimit për muajin e kaluar ose të gjithë periudhën e lidhjes. Përveç kësaj, klientët do të marrin këshilla për shërbimet e reja dhe tarifat aktuale të kompanisë.

 • Pyetje për lidhjen.

Për të lidhur shërbimet e komunikimit të Rostelecom, përdoruesit nuk duhet të vizitojnë zyrën e operatorit. Dhe thjesht telefononi numrin e vetëm të linjës telefonike dhe lini një kërkesë. Punonjësit do ta transferojnë thirrjen te menaxheri përgjegjës për nënshkrimin e kontratës. Pas kësaj, pajtimtari do të jetë në gjendje të përdorë plotësisht shërbimet e komunikimit, të ndryshojë tarifën dhe të lidhë shërbime të reja.

 • Mbeshtetje teknike.

Për të zgjidhur problemet me pajisjet Rostelecom, do të lejojë një telefonatë në Hotline ose në një numër telefoni shtesë të operatorit të telekomit. Arsyeja e thirrjes është gjithashtu mungesa e lidhjes në internet ose shpejtësia e ngadaltë e transferimit të të dhënave. Nëse gjeni gabime në llogaritjen e tarifës mujore, ju rekomandojmë gjithashtu të telefononi operatorët e qendrës së kontaktit. 

Linja telefonike për personat juridikë

Sipërmarrësit individualë dhe personat juridikë në Moskë përdorin një numër të vetëm 8 499 999 82 83 për të zgjidhur problemet e lidhjes. Abonentët nga rajone të tjera të Rusisë kanë numrin e tyre të telefonit për të zgjidhur vështirësitë që lindin kur përdorin shërbimet e komunikimit:

 • Problemet e lidhjes.

Organizimi i komunikimit të pandërprerë telefonik për biznesin është komponenti më i rëndësishëm i suksesit të ardhshëm të një kompanie apo sipërmarrësi individual. Prandaj, klientët tanë i zgjidhin të gjitha problemet e lidhjes menjëherë përmes linjës telefonike.

 • Mbështetje Business Online.

Zgjidhja efikase dhe e shpejtë e problemeve të shërbimit të komunikimit është një garanci për promovimin e mëtejshëm të biznesit tuaj. Rostelecom ka krijuar një shërbim profesional mbështetës. Klientët duhet vetëm të kontaktojnë një numër të vetëm dhe të zgjidhin problemin e djegur pa shumë pritje. Në rast të problemeve serioze me pajisjet, thirrja do të transferohet në departamentin përkatës. Klienti nuk do të mbetet kurrë vetëm me zgjidhjen e detyrave të vështira të shërbimit telefonik.    

 • Linja për pyetje të përgjithshme.

Të gjithë pajtimtarët e Rostelecom marrin menjëherë informacionin e nevojshëm në lidhje me ndryshimet në planet tarifore dhe fillimin e shërbimeve të reja. 

Çfarë këshille mund të merrni?

Specialistët e linjës telefonike të Rostelecom do t'ju ndihmojnë të regjistroheni në faqen zyrtare të operatorit të telekomit dhe të gjurmoni llogaritë në internet. Punonjësit do t'ju tregojnë gjithashtu se si të përdorni llogarinë tuaj personale. Për më tepër, klienti ka të drejtë të mësojë për borxhin në llogarinë personale dhe koston e thirrjeve në pika të ndryshme në Rusi dhe vende të tjera.

Për çfarë çështjesh mund t'ju ndihmojnë ekspertët?

Në rast të dështimeve serioze teknike në funksionimin e pajisjeve, specialistët e linjës telefonike mund të jenë të pafuqishëm. Por ata patjetër do t'ju tregojnë se si ta telefononi masterin dhe ta zgjidhni problemin.

Kompetenca e operatorit

Në mënyrë që ndihma e një specialisti të kompanisë të ofrohet sa më produktive, është e nevojshme të përgatiten paraprakisht të dhënat e llogarisë personale të pajtimtarit, dokumentet për lidhjen e shërbimeve të komunikimit. Një listë e para-përpiluar pyetjesh do t'ju ndihmojë të merrni shpejt përgjigjet që ju nevojiten.

Reklamim

LLC MCC "Cappadocia"

Reklamim

LLC MFC "Webbanker"

Reklamim

LLC MCC "Rusinterfinance"

 

Regjistrohuni në grupet tona në rrjetet sociale, mësoni lajme, bëni pyetje

Zona Personale

Shërbimi video Wink

Shërbimet Dixhitale

Telefoni i shtëpisë

Nëse jeni person juridik, ju lutemi shkoni te seksioni i komenteve për personat juridikë

Shërbime të dobishme

Produkte të njohura dhe FAQ

Paketat e shërbimit

Na telefononi në telefonin 24 orë pa pagesë: 8 800 100 0 800
Televizion

Telefoni

 

Internet

Rrjete sociale

lidhje celulare

Nuk gjetët një përgjigje? Na kontaktoni!

 

Seksionet aktuale


Mbikëqyrje video në internet

Rostelecom

Çfarë duhet të bëni nëse Interneti është zhdukur ose TV nuk funksionon? Kujt t'i kërkoni ndihmë kur telefoni fiks pushon së zili ose thjesht duhet të zbuloni borxhin tuaj? Kur kemi nevojë për ndihmë urgjente, e duam atë nga një specialist kompetent. Të flasësh me një "person të vërtetë" është shumë më e këndshme sesa të ndjekësh komandat e autopërgjigjes ose të kërkosh udhëzime në faqen zyrtare të internetit. Sot do të flasim për stafin e mbështetjes teknike të Rostelecom. Dhe as për ta, por për mënyrën se si t'i kalojmë ato.

Si të telefononi Rostelecom: lista e numrave

Nëse thjesht po kërkoni për numrat e telefonit të mbështetjes teknike, këtu është një përmbledhje:

Si të arrini një operator nga rajone të mëdha të Rusisë

Nëse dëshironi të shkurtoni kohën e pritjes, ju lutemi telefononi përfaqësuesin tuaj lokal. Këtu është një tabelë me numra për disa rajone të vendit:

Dhe tani informacione më të detajuara për ata që duan të kuptojnë plotësisht gjithçka.

Si të telefononi mbështetjen

Rostelecom u sigurua që pothuajse çdo qytet të ketë të paktën një degë rajonale të kompanisë për të mbështetur klientët. Sidoqoftë, jo të gjithë janë të gatshëm të shpenzojnë kohë dhe përpjekje për të vizituar zyrën, dhe jo për çdo çështje. Aty ku është i përshtatshëm për të marrë këshilla nga distanca, thjesht duke telefonuar operatorin Rostelecom.

Mund të telefononi në çdo kohë të ditës nga e hëna deri të dielën. Ne do të diskutojmë metoda të ndryshme të telefonimit. Ju mund të zgjidhni atë më të përshtatshëm.

Si të telefononi nga celulari

Nëse përdorni një numër celular nga Rostelecom, atëherë numri i shkurtër 611 është i vlefshëm për ju. Thjesht thirrni atë, shtypni butonin e thirrjes dhe prisni që operatori të përgjigjet. Një numër tjetër i shkurtër është i lehtë për t'u mbajtur mend: 000. Për fat të keq, nuk është gjithmonë e mundur të shkosh menjëherë te një specialist. Varësisht se sa e zënë është qendra e kontaktit, koha e pritjes mund të zgjasë nga disa sekonda në gjysmë ore ose më shumë.

Për të thirrur nga telefoni i çdo operatori, ekziston një numër i vetëm mbështetës nga Rostelecom. Për ta bërë këtë, thjesht thirrni 8 800 100 0 800 ose 8 800 100 25 25. As për këta numra nuk duhet të prisni për një përgjigje të menjëhershme. Ato njihen dhe përdoren nga shumica e abonentëve. Ju mund të telefononi kompaninë në çdo kohë të ditës. Thirrja është falas

Si të telefononi nga një linjë fikse

Për të telefonuar nga një telefon fiks, thirrni 8 800 300 18 01. Mund ta telefononi këtë numër 24/7 absolutisht pa pagesë!

Si të telefononi në roaming

Nëse jeni në roaming, atëherë përdorni numrin që është krijuar posaçërisht për thirrjet nga jashtë +7 908 221 00 413.

Si të gjeni numrat e mbështetjes për rajonin tuaj

Për ata që nuk u pëlqen të presin në radhë për një kohë të gjatë, ne kemi përgatitur një hack të jetës! Jo të gjithë pajtimtarët e Rostelecom e dinë që kanë mundësinë të telefonojnë operatorin në rajonin e tyre. Le të kuptojmë se si të zbulojmë një numër të tillë.

 1. Shkoni në rt.ru
 2. Në këndin e sipërm djathtas, klikoni ikonën e zgjedhjes së lokalitetit dhe futni qytetin tuaj

 3. Lëvizni faqen poshtë dhe në menunë "Kontaktet", klikoni butonin "Shërbimet".

Do të shihni informacione për të gjithë numrat e telefonit që mund të thirren në zonën tuaj.

Si të porosisni një telefonatë

Është disi e lodhshme të mbani telefonin në duar dhe të prisni që operatori më në fund të lirohet dhe t'ju kushtojë vëmendje. Ndonjëherë koha e pritjes arrin 40 minuta ose më shumë. Nëse nuk jeni me nxitim, do të ishte shumë më e përshtatshme që thjesht t'i kërkoni ekipit mbështetës që t'ju telefonojë kur të jenë të lirë.

Ky shërbim ofrohet falas për të gjithë. Si ta përdorim atë?

Shume e thjeshte. Ndiqni vetëm dy hapa.

 1. Në menunë e poshtme të faqes në seksionin "Kontaktet", zgjidhni lidhjen "Përgjigje".
 2. Plotësoni të gjitha fushat. Në seksionin "Mesazhi", shkruani cili është problemi. Klikoni butonin Submit.

 3. Do të shfaqet një mesazh që thotë se aplikacioni është pranuar për shqyrtim.

Tani mund të prisni me siguri derisa operatori t'ju telefonojë.

8-800-100-0800

Personat juridikë kanë referencën dhe informacionin e tyre, shlyerjen dhe shërbimin dhe mbështetjen teknike. Këtu është numri i saj:

si të kontaktoni operatorin e linjës telefonike Rostelecom

Pra, ju keni një situatë ose një problem që nuk mund ta përballoni vetë. Për shembull, huliganët në hyrje prenë kabllon e çiftit të përdredhur dhe tani nuk ka qasje në internet. Një numër i vetëm falas i mbështetjes teknike Rostelecom në të gjithë Rusinë për individë:

Përkundër faktit se në internet mund të gjeni shumë ankesa dhe komente të pakënaqur nga pajtimtarët, gjatë dy viteve të fundit personalisht kam arritur të telefonoj thjesht mbështetjen teknike të Rostelecom për të paraqitur një aplikim ose për të zgjidhur ndonjë problem. Për shembull, kohët e fundit një fëmijë u lidh aksidentalisht dhe ndryshoi paketën time në Televizionin Interaktiv. Pavarësisht ditës së pushimit, unë arrita të shkoja te operatori për 15 minuta dhe të ktheja gjithçka gjatë ditës. Megjithatë, nëse keni disa vështirësi dhe nuk mund të kontaktoni operatorin në lidhje me aksesin në internet, televizion ose telefon, mund të përdorni gjithmonë formularin e komenteve. Është në faqen zyrtare të internetit rt.ru, lidhja për të ndodhet në fund të faqes:

Shumë shpesh, në rrjetet sociale dhe bisedat, klientët ankohen se nuk mund të arrijnë te operatori. Disa "profesionistë të klasit të lartë" ankohen për kualifikimin e ulët të operatorëve të linjës së parë. Në fakt, mbështetja teknike e Rostelecom është e organizuar saktësisht në të njëjtin nivel me atë të operatorëve të tjerë të telekomit. Shpesh më duhet të drejtohem në shërbime të ngjashme nga ofrues të tjerë dhe mund të them me siguri se sot të gjithë punojnë pothuajse në të njëjtin nivel. Për më tepër, tani kompania ka kërkesa mjaft të larta cilësore, përfshirë në lidhje me ofrimin e ndihmës për klientët. Gjëja kryesore është të përshkruani shkurtimisht dhe në mënyrë koncize problemin tuaj dhe të jepni informacionin përkatës të kontaktit.

Ky është i vetmi, në momentin e shkrimit, numri i saktë i telefonit të mbështetjes dhe shitjes, ku mund të telefononi për çdo arsye që lidhet me punën e kompanisë.

Numrat e telefonit të mbështetjes teknike të Rostelecom

Specifikoni të dhënat tuaja, arsyen e apelimit dhe vetë tekstin e mesazhit. Pas kësaj, si rregull, brenda një ore, një operator i mbështetjes teknike duhet të kontaktojë klientin.

Për momentin, për lehtësinë e klientëve dhe shpejtësinë e zgjidhjes së problemeve të tyre, mbështetja teknike e Rostelecom shpërndahet midis disa linjave, të cilat mund të vendosen gjeografikisht në rajone të ndryshme. Sot do t'ju tregoj se si të telefononi operatorin për funksionimin e internetit ose televizionit, dhe më e rëndësishmja, si të kaloni për të zgjidhur shpejt problemin tuaj.

Rostelecom është në TOP3 të ofruesve më të mëdhenj të internetit në Rusi, dhe për sa i përket bazës totale të klientëve, ajo zë një pozitë udhëheqëse. Dhe jo vetëm në Rusi, por në të gjithë Evropën. Sot nuk është vetëm një operator telekomi që ofron shërbime të telefonisë fikse dhe celulare, televizionit dixhital dhe aksesit në internet. Tani Rostelecom është tashmë një kompani me të drejta të plota IT me qendrat e veta të të dhënave dhe shërbimet më të avancuara të cloud dixhitale: mbikëqyrje video, Smart Home, e-government, lice në internet, etj. Sigurisht, me një bazë kaq të madhe abonentësh, operatori duhet të ketë një shërbim mjaft të zhvilluar të mbështetjes së klientit. Dhe ajo është! Specialistët janë në gjendje të zgjidhin problemet më të thjeshta "menjëherë", ose të ridrejtojnë te specialistët e një profili më të ngushtë për kërkime të mëtejshme për zgjidhje.

si të telefononi mbështetjen teknike rostelecom

Shënim: Një numër tjetër mund të gjendet në internet - 8-800-181-1830. Ky është një numër i vjetër i shërbimit teknik që nuk është më i vlefshëm.

Numri i mbështetjes teknike të Rostelecom

8-800-200-3000

Nuk mund të kaloj te operatori Rostelecom

Nga rruga, saktësisht e njëjta formë është në llogarinë personale të Rostelecom dhe në aplikacionin e pronarit për Android dhe iOS.

Disa vite më parë, çdo qytet i madh kishte në dispozicion edhe numrat e tij lokalë të telefonisë fikse, të cilët mund të thirreshin për çështje teknike ose financiare. Por më vonë ata u ridrejtuan në një numër të vetëm të linjës telefonike, kështu që tani ata nuk funksionojnë.

numratNëse ka probleme me Rostelecom, numri i mbështetjes teknike do t'ju ndihmojë. Absolutisht pa probleme me kompaninë, si në rastin e operatorëve të tjerë, thjesht nuk mund të jetë. Nëse gjeni ndonjë keqfunksionim, dështim në sistem ose cilësi të dobët të shërbimeve, thirrni numrat e operatorit Rostelecom dhe bisedoni me menaxherët e ofruesit.

Ekziston gjithashtu ndihmë posaçërisht për ata që lidhin shërbime dhe duan të dinë më shumë detaje rreth tyre. Për shembull, mund të kontaktoni nëse dëshironi të lidhni internetin celular dhe dëshironi të dini nëse ky opsion funksionon në rajonin tuaj.

Nëse një linjë telefonike po riparohet, për shembull, duhet të trajtohet me mirëkuptim: kjo ndodh edhe me ofruesit e tjerë. Me shumë mundësi, në këtë rast do të jetë e mundur të shkoni në internet, interneti celular do të funksionojë.

Vlen të përmendet se tavolina e ndihmës Rostelecom është në dispozicion për çdo pajtimtar. Kjo mund të kontaktohet për probleme teknike dhe situata të ndryshme me shërbimet për ofrimin e internetit, televizionit dixhital dhe interaktiv ose telefonit të shtëpisë. Më poshtë do të shqyrtojmë se si të telefononi Rostelecom në raste të caktuara.

Mbështetja teknike e kompanisë shpërndahet njëkohësisht në shumë numra. Duke telefonuar disa prej tyre, mund të merrni rekomandime shumë të përgjithshme, dhe nëse i drejtoheni të tjerëve, mund të flisni me një operator "live" ose informues automatik.

Ne kemi shqyrtuar tashmë telefonin e linjës telefonike Rostelecom për individët. Tani merrni parasysh një qendër shërbimi për thirrjet, e krijuar për persona juridikë. Lista e detajeve të kontaktit:

 • 8-800-301-01-60 - Abonentët në internet duhet të kontaktojnë këtu, domethënë, ky nuk është një telefon Rostelecom.

Nëse ka një riparim në Rostelecom, kjo është arsyeja pse shfaqen dështime, operatori do t'ju informojë. Gjëja kryesore është të komunikoni me menaxherin me qetësi dhe të shpjegoni qartë problemin.

Mund të telefononi numrin e telefonit të Rostelecom në çdo kohë. Ata punojnë gjatë fundjavave, festave dhe ditëve të javës. Linja telefonike e Rostelecom do të marrë ndihmë të kualifikuar ditën dhe natën.

Linja telefonike për ata që lidhin shërbime

përmbajtja

 • Linja telefonike për ata që lidhin shërbime
 • Interneti nuk funksionon në Rostelecom (ose probleme të tjera teknike) - ku të telefononi
 • Seti i numrave të kontaktit për personat juridikë
 • Kur dhe si mund të kontaktoj operatorin me numër
 • si të lidhni internetin në shtëpi;

Vlen të përmendet se shërbimet mbështetëse shpesh punojnë rreth orës, kështu që mund të kontaktoni edhe gjatë natës.

Nëse do të kontaktoni linjën telefonike të Rostelecom, ju këshillojmë të telefononi Rostelecom në kohën e drekës, kur operatorët janë pak a shumë falas.

Gjithashtu, linja e mbështetjes teknike mund të konsultohet falas për disa çështje të tjera. Sidoqoftë, këtu nuk do t'ju ndihmohet të zbuloni pse Interneti celular është i cilësisë së dobët ose nuk funksionon fare - në këto raste, duhet të telefononi një numër tjetër celular.

 • si të lundroni në internet;

Mundohuni të telefononi numrat e saktë të telefonit të Rostelecom në mënyrë që të merrni ndihmë më shpejt.

Kur dhe si mund të kontaktoj operatorin me numër

Në raste të tilla, telefoni i mbështetjes teknike Rostelecom është 8-800-707-80-00.

 • 8-800-200-3000 është për një numër abonenti të korporatës. Nëse jeni përfaqësues i ndonjë organizate dhe keni nevojë për ndihmë operatori, telefononi operatorin në këtë numër.
 • 8-800-200-99-09 - duhet të telefononi Rostelecom nga një telefon celular në këtë numër në rastet kur do të aktivizoni vetëm ndonjë shërbim.

Në çdo rast, departamenti kryesor për ndihmën e individëve punon në numrin e telefonit 8-800-100-08-00. Për fat të mirë për shumë abonentë, qendra punon me pothuajse të gjitha rajonet. Ky është një shërbim i mbështetjes teknike që këshillon klientët për:

Interneti nuk funksionon në Rostelecom (ose probleme të tjera teknike) - ku të telefononi

 • si të merrni TV dixhital ose interaktiv.

Seti i numrave të kontaktit për personat juridikë

Siç mund ta shihni, nuk është aq e vështirë të telefonosh mbështetjen teknike në Rostelecom. Ofrohen numra të ndryshëm. Dhe për çdo lloj pyetjesh, ekziston një shërbim specifik i mbështetjes së klientit në Rostelecom.

Një numër falas i mbështetjes teknike është vetëm për rastet kur ka probleme ose pyetje për ndonjë çështje teknike: 8-800-707-12-12. Mund të telefononi këtu nëse interneti celular nuk funksionon mirë ose pajisjet dështojnë, etj. Mbështetja teknike e Rostelecom do t'ju ndihmojë të zgjidhni shpejt problemin.

Gjithashtu, si të telefononi operatorin Rostelecom varet nga kush merrni shërbime celulare. Për shembull, në Moskë dhe në rajon, shërbimet ofrohen nga marka Onlime, por këtu numri i telefonit është krejtësisht i ndryshëm.

Rostelecom është marka më e madhe në fushën e telekomunikacionit kombëtar. Operatori punon si në territorin e Federatës Ruse ashtu edhe në Evropë. Shërbimet e kompanisë përdoren nga miliona njerëz nga e gjithë bota, pasi ajo zë një pozitë udhëheqëse në renditjen botërore për cilësinë dhe shpejtësinë e internetit. Duhet të theksohet se mbështetja teknike, e cila zgjidh shpejt çdo problem të klientëve të saj, është një nga avantazhet kryesore të kompanisë ndaj konkurrentëve të saj.

Sot, një përqindje e vogël e përdoruesve të shërbimit të internetit po mendojnë se si të kontaktojnë operatorin Rostelecom nga një telefon celular. Mbi të gjitha, mbështetja teknike përballon në mënyrë të përsosur detyrat e saj, duke iu përgjigjur edhe pyetjeve më komplekse dhe të vështira. Si rregull, ka shumë numra telefoni për mbështetje teknike, sepse sistemi është i ndarë në grupe përkatëse, secila prej të cilave është përgjegjëse për departamentin e vet.

Si të kontaktoni operatorin Rostelecom: shkaqet e problemeve

si të kontaktoni operatorin rostelecom

Ndonjëherë njerëzit duhet të përballen me situata kur lindin disa vështirësi gjatë përdorimit të planeve tarifore ose pajisjeve. Pasi në një situatë të pashpresë, nuk mbetet gjë tjetër veçse t'i drejtoheni mbështetjes teknike për ndihmë. Mund të ketë shumë arsye për këtë, duke përfshirë:

 • sqarimi i planit tarifor ose kushteve të një shërbimi të caktuar;
 • kyçja ose shkyçja e shërbimit;
 • shfaqja e problemeve që lidhen me cilësinë e lidhjes në internet ose shpejtësinë e saj;
 • ndryshimi i cilësimeve të pajisjeve;
 • zgjidhja e problemeve të ruterit;
 • thirrja e një ekipi specialistësh gjatë një pushimi në linjë.

Mund të kontaktoni operatorin Rostelecom me telefon në çdo moment nëse ka nevojë të merrni një përgjigje për pyetjet tuaja në lidhje me shërbimet e përdorimit të pajisjeve moderne.

Si të gjeni numrin e telefonit të mbështetjes teknike

kontaktoni operatorin Rostelecom me telefon

Kontaktimi me mbështetjen teknike nuk është aq i vështirë. Për të marrë ndihmë nga ekspertët, mjafton të ndiqni tre hapa kryesorë:

 • Në shiritin e kërkimit të shfletuesit, duhet të futni adresën e lidhjes https://i1.wp.com/rt.ru/service/. Pas kësaj, përdoruesi do të dërgohet në faqen e faqes së internetit Rostelecom.
 • Pastaj, në këndin e sipërm të majtë të faqes, mund të vini re butonin e vendndodhjes. Në disa situata, sistemi nuk mund të përcaktojë automatikisht vendndodhjen e përdoruesit. Prandaj, është e mundur të zgjidhni në mënyrë të pavarur rajonin nga lista rënëse.
 • Pasi të tregohet vendndodhja, duhet të shfaqet numri aktual për rajonin përkatës.

Numrat kryesorë të telefonit

Rostelecom kontaktoni operatorin falas

Kompania ka shumë departamente të mbështetjes teknike për abonentët e saj, të cilët merren menjëherë me çdo problem dhe pyetje që lind. Si rregull, telefonatat janë pa pagesë dhe kryhen përmes një telefoni me shumë linja. Ju mund të gjeni numrin e telefonit të operatorit të një departamenti të caktuar në Rostelecom duke shkuar në faqen: https://i1.wp.com/i1.wp.com/rt.ru/service/contact_info/total_info/info_services.

Pra, për të kontaktuar falas operatorin Rostelecom, rekomandohet të përdorni numra të veçantë telefoni që mund të gjenden në faqen zyrtare të kompanisë. Duhet të theksohet se faqja e komenteve përmban numra të vetëm telefoni për mbështetje teknike, një linjë telefonike për abonentët që përdorin komunikime me tel (lidhje lokale, thirrje në distanca të gjata), dhe gjithashtu ofron një numër mbështetjeje për individët.

Rostelecom konsiderohet me të drejtë një operator kryesor i telekomit, për të cilin mendimet dhe problemet e secilit klient janë të rëndësishme. Në kompani telefonat e operatorëve janë të ndezur gjatë gjithë kohës dhe janë të disponueshëm për çdo përdorues në çdo kohë të ditës.

Si të kontaktoni operatorin: mënyrat kryesore

Ekzistojnë dy mënyra për të kontaktuar operatorin Rostelecom: nga një telefon fiks dhe celular. Kur përdorni telefonat fiks për të komunikuar me operatorët e kompanisë, nuk ka probleme të caktuara, pasi thirrjet për numrat e tavolinës së ndihmës nuk tarifohen, domethënë janë falas. Në këtë rast, mjafton të zgjidhni numrin e duhur të telefonit nga ata që ofrohen në faqen e internetit të kompanisë.

si të kontaktoni operatorin rostelecom me celular

Si rregull, në faqen "Feedback" mund të gjeni dy numra - "lidhje" dhe "mbështetje". Prandaj, për të kursyer kohë dhe nerva, klienti këshillohet të zgjedhë saktësisht numrin që i plotëson nevojat e tij. Pra, për të lidhur një shërbim të ri ose për të marrë informacion rreth tarifave, duhet të përdorni numrin e parë. Nëse hasni vështirësi të caktuara, duhet të zgjidhni opsionin e dytë.

Mënyra të njohura për të kontaktuar mbështetjen teknike

Ndonjëherë ka disa vështirësi se si të kontaktoni operatorin Rostelecom me telefon celular. Mund të ketë disa arsye për këtë. Në këtë rast, rekomandohet të përdorni metoda të tjera për të kontaktuar mbështetjen teknike - plotësimi i një formulari reagimi ose përdorimi i një llogarie personale.

Feedback

si të kontaktoni një operator rostelecom nga një celular

Hapi i parë që duhet bërë në rrugën drejt zgjidhjes së problemit është hyrja në faqen e internetit të kompanisë. Veprimet e mëposhtme kryhen sipas udhëzimeve:

 • Së pari ju duhet të gjeni seksionin "Kontaktet tona" në fund të faqes.
 • Nën seksionin është skeda "Feedback", ku duhet të shkoni.
 • Formulari i komenteve duhet të hapet. Duhet të plotësohet saktë dhe të përshkruhet plotësisht problemi që ka lindur. Nëse është e nevojshme, mund të bashkëngjitni një pamje të ekranit ose një imazh të përshtatshëm.
 • Rekomandohet të kontrolloni dy herë të dhënat e futura dhe më pas të klikoni butonin "Dërgo". Një specialist i qendrës së kontaktit duhet t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

Duke përdorur një llogari personale

Nëse përdoruesi ka llogarinë e tij personale, atëherë nuk do të jetë e vështirë të kontaktoni stafin mbështetës për ndihmë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të hyni në llogarinë tuaj dhe të klikoni në lidhjen "Kontaktoni Mbështetjen" në fund të faqes.

Mënyrat e mësipërme për të kontaktuar operatorin Rostelecom janë të disponueshme për çdo përdorues të Internetit. Nuk është për asgjë që parimi themelor i mbështetjes teknike është një qëndrim i vëmendshëm ndaj secilit klient. Kjo është arsyeja pse ju mund të kontaktoni operatorët në çdo kohë të ditës. Punonjësit punojnë shtatë ditë në javë dhe janë të gatshëm t'u përgjigjen të gjitha pyetjeve të klientëve të tyre sa më shpejt të jetë e mundur.


0 replies on “Si të kontaktoni një operator Rostelecom - këshilla”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *