Gjatësia mesatare e penisit të meshkujve në vende të ndryshme

Ne të gjithë i dimë stereotipet për zezakët me anëtarë të mëdhenj dhe aziatikët - me të vegjël, por në fund të fundit, gjithçka nuk përfundon këtu.
Të dhënat nga një studim i kryer nga Agjencia Kombëtare Australiane për Shëndetin dhe Mirëqenien mbi gjatësinë mesatare të penisit mashkullor të meshkujve nga e gjithë bota janë publikuar në internet.

Evropa perëndimore
Le të fillojmë me ata me fat: Gjatësia mesatare e penisit në Hungari është 16.5 cm, menjëherë pas Francës është 16 cm, në Republikën Çeke, Holandë, Belgjikë - 15.8 secila. Më tej në rend zbritës: Italia - 15.7, Sllovenia - 15.3, Danimarka dhe Sllovakia - 15.2, Bullgaria - saktësisht 15. Grupi prej 14 centimetrash kryesohet nga: Argjentina, Serbia dhe Suedia - 14.8, pas tyre Greqia dhe Kroacia - 14.7. Norvegjia, Zvicra dhe Polonia janë pak prapa - kanë nga 14,3 cm secila, kurse Austria e plotëson grupin - 14,1. Edhe Austria e humbi këtë betejë.
Më tej: Britania e Madhe - 13.9 cm, Finlanda dhe Estonia - 13.7 secila, Spanja - 13.5. Evolucioni ka bërë më të keqen me rumunët dhe bashkatdhetarët e Conor McGregor (Irlandë) - ata kanë 12.7 cm secili.

Afrikë
Është e këshillueshme që ata me zemër të dobët ta kalojnë këtë paragraf. Mbreti i padiskutueshëm i gjatësisë mesatare të penisit është Republika Demokratike e Kongos - 17.9 cm Është për t'u habitur që ata ende nuk e kanë riemërtuar veten Mbret Kongo. Edhe pse homologu i tyre jodemokratik - vetëm Republika e Kongos - merr frymë, ose më mirë qëndron në pjesën e pasme të kokës me 17,3 cm. Ata pasohen nga: Gana - gjithashtu 17,3 cm, Kameruni dhe Sudani - 16,7, Benini - 16,2, Burkina Faso, Senegali dhe Gambia - 15,8 secila, Zambia dhe Angola - 15,7. Treguesit pak më të dobët janë në Zimbabve - 15,6, Nigeri - 15,5, Çad dhe Republikën e Afrikës Qendrore - 15,3, Afrikën e Jugut - 15,2.
Ne mendojmë se e kuptoni se çfarë është. Më në fund, do t'i përgjigjemi pyetjes më të rëndësishme: më e vogla në Libi është 13.7 cm.

Vendet lindore
Në disa vende të Lindjes, një hulumtim i tillë është i vështirë dhe madje i rrezikshëm, kështu që lista nuk është e plotë. Liderët janë libanezët me një vlerë mesatare prej 16,2 cm.Ata ndiqen me një diferencë të gjerë: Iraku dhe Irani - 14,5 cm, Izraeli - 14,3, Turqia - 14,1, Arabia Saudite - 13,8, Jemeni - 12 ,7 cm

Amerika e Veriut
Befason shumë: vendet e Amerikës së Veriut nuk janë vetëm SHBA dhe Kanadaja. Për shembull, Haiti, ku gjatësia mesatare e penisit është 16.6 cm, Kuba është 15.9 ose Republika Domenikane është gjithashtu 15.9. SHBA dhe Kanada kanë përkatësisht 12.9 dhe 13.9. Ndoshta kjo është arsyeja pse Trump po ndërton një mur kaq të lartë? Por ka edhe më shumë tregues standardë: Meksika - 15.1.

Amerika e Jugut
Stereotipi se zezakët kanë anëtarët më të mëdhenj është koha për të qëndisur, pasi vendasit e Amerikës së Jugut praktikisht nuk janë inferiorë ndaj tyre: Ekuador - 17.7 cm, Kolumbia dhe Venezuela - 17, Bolivia - 16.5, Xhamajka - 16, 3, Brazil - 16.1. Disa nga shifrat më të vogla janë Uruguai - 15.1 dhe Argjentina - 14.8.

Vendet aziatike
Këta djem ishin më të pafat, ose më saktë gratë në këto vende: Indonezia - 11.6 cm, Singapori - 11.5, Vietnami - 11.4, Hong Kongu - 11.1, Japonia - 10.9, Kina dhe Filipinet - 10.8, Tajlanda - 10.7, Veriu dhe Koreja e Jugut - 9.6 cm secila.

Rusia dhe vendet e ish-BRSS
Le të fillojmë me kryesoren dhe më intriguesit. Në Rusi, mesatarja është 13.2 cm Kongo dhe Ekuador, natyrisht, janë larg, por jo aq keq sa në vendet aziatike. Gjeorgjianët dallohen veçanërisht - 16.6 dhe bjellorusët - 14.6. Ata pasohen nga ukrainasit - 13.9 cm, azerbajxhanasit dhe estonezët - 13.7 secili. Në Armeni gjatësia mesatare është 13.2 cm Të gjitha vendet e tjera nuk kanë marrë pjesë në hulumtim dhe është shumë e vështirë të gjesh informacione rreth tyre.

Sportele falas!

abonohen
shtoni te miqtë

©

Ne të gjithë i dimë stereotipet për zezakët me anëtarë të mëdhenj dhe aziatikët - me të vegjël, por në fund të fundit, gjithçka nuk përfundon me ta. Ne kemi shqyrtuar disa studime mbi gjatësinë mesatare të penisit në botë dhe tani, së bashku me Bathmate, do t'ju tregojmë për rezultatet e tyre.

Europa Perëndimore

Le të fillojmë me ata me fat:
Gjatësia mesatare e anëtarëve në Hungari është 16.5 cm,
Franca është menjëherë 16 cm,
në Republikën Çeke, Holandë, Belgjikë - 15.8 secila.

Më tej në rend zbritës:
Italia - 15.7,
Sllovenia - 15.3,
Danimarka dhe Sllovakia - 15.2,
Bullgaria - saktësisht 15.

Grupi i 14 cm kryesohet nga
Argjentina, Serbia dhe Suedia me 14.8, e
ndjekur nga Greqia dhe Kroacia me 14.7.
Norvegjia, Zvicra dhe Polonia janë pak prapa - kanë nga 14,3 cm secila
, kurse Austria e plotëson grupin - 14,1. Edhe Austria e humbi këtë betejë.

Më tej:
Britania e Madhe - 13.9 cm,
Finlanda dhe Estonia - 13.7 secila,
Spanja - 13.5.

Evolucioni ka bërë më të keqen me rumunët dhe bashkatdhetarët e Conor McGregor (Irlandë) - ata kanë 12.7 cm secili.

Afrika

Për ata që janë të dobët, kaloni këtë seksion.

Mbreti i padiskutueshëm i gjatësisë mesatare të penisit është Republika Demokratike e Kongos - 17.9 cm Është për t'u habitur që ata ende nuk e kanë riemërtuar veten Mbret Kongo.
Edhe pse homologu i tyre jodemokratik - vetëm Republika e Kongos - merr frymë, ose më mirë qëndron, në pjesën e pasme të kokës me 17.3 cm.

Pas tyre vijnë:
Gana - gjithashtu 17,3 cm,
Kameruni dhe Sudani - 16,7,
Benini - 16,2,
Burkina Faso, Senegali dhe Gambia - 15,8 secila,
Zambia dhe Angola - 15,7.

Treguesit pak më të dobët janë në Zimbabve - 15,6,
Nigeri - 15,5,
Çad dhe Republikën e Afrikës Qendrore - 15,3,
Afrikën e Jugut - 15,2.

Ne mendojmë se e kuptoni se çfarë është. Më në fund, do t'i përgjigjemi pyetjes më të rëndësishme: më e vogla në Libi është 13.7 cm.

vendet lindore

Në disa vende lindore, një hulumtim i tillë është i vështirë dhe madje i rrezikshëm, kështu që lista është e paplotë.

Kryesues janë libanezët me një mesatare prej 16.2 cm.

Ata ndiqen me një diferencë të madhe:
Iraku dhe Irani - 14,5 cm,
Izraeli - 14,3,
Turqia - 14,1,
Arabia Saudite - 13,8,
Jemeni - 12,7 cm.

Amerika e Veriut

Do të befasojmë shumë: vendet e Amerikës së Veriut nuk janë vetëm SHBA dhe Kanada.
Për shembull, Haiti, ku gjatësia mesatare e penisit është 16.6 cm,
Kuba është 15.9 ose Republika Domenikane është gjithashtu 15.9.

SHBA dhe Kanada kanë përkatësisht 12.9 dhe 13.9. Ndoshta kjo është arsyeja pse Trump po ndërton një mur kaq të lartë?

Por ka edhe më shumë tregues standardë:
Meksika - 15.1.

Amerika Jugore

Stereotipi se zezakët kanë anëtarët më të mëdhenj është koha për të qëndisur, pasi vendasit e Amerikës së Jugut praktikisht nuk janë inferiorë ndaj tyre:
Ekuador - 17,7 cm,
Kolumbia dhe Venezuela - 17,
Bolivia - 16,5,
Xhamajka - 16,3,
Brazili - 16,1.

Disa nga shifrat më të vogla janë Uruguai - 15.1
dhe Argjentina - 14.8.

vendet aziatike

Këta djem ishin më të pafat, ose më saktë gratë në këto vende:
Indonezia - 11.6 cm,
Singapori - 11.5,
Vietnami - 11.4,
Hong Kongu - 11.1,
Japonia - 10.9,
Kina dhe Filipinet - 10 .8,
Tajlanda - 10.7,
Veriu dhe Koreja e Jugut - 9.6 cm secila.

Rusia dhe vendet e ish-BRSS

Le të fillojmë me kryesoren dhe më intriguesit.

Në Rusi, mesatarja është 13.2 cm Kongo dhe Ekuador, natyrisht, janë larg, por jo aq keq sa në vendet aziatike.

Gjeorgjianët dallohen veçanërisht - 16.6
dhe bjellorusët - 14.6.
Ata pasohen nga ukrainasit - 13.9 cm,
azerbajxhanasit dhe estonezët - 13.7 secili.
Në Armeni, gjatësia mesatare është 13.2 cm.

Të gjitha vendet e tjera nuk morën pjesë në studime dhe është shumë e vështirë të gjesh informacione rreth tyre.

Siç kemi thënë tashmë, të gjitha shifrat e paraqitura janë vlera mesatare, domethënë, midis Azitëve mund të takoni të vetmit me anëtarë të mëdhenj. Është e rëndësishme të pranoni me qetësi tiparet e anatomisë që janë formuar gjatë evolucionit. Por nëse gjatësia e penisit luan një rol të rëndësishëm, atëherë mund të rritet me ndihmën e hidropompave. Për shembull, hidropompat Bathmate ndihmojnë në rritjen e diametrit, gjatësisë dhe kokës së penisit, ndërsa përdorimi i rregullt do të ndihmojë në përmirësimin e ereksionit dhe zgjatjen e kohëzgjatjes së marrëdhënieve seksuale.

Mësoni më shumë rreth hidropompave në Bathmate.su →

Madhësia mesatare e penisit në botë dhe në vende të ndryshme evropiane (me video të parametrave të penisit)

Shikimet:

Vlerësimi i publikimit:

 1. 5
 2. katër
 3. 3
 4. 2
 5. një

(62 vota, mesatarja: 3.4 nga 5)

Madhësia e penisit është e rëndësishme për egon e një mashkulli. Dihet se meshkujt që janë të kënaqur me gjatësinë e penisit të tyre praktikisht nuk përjetojnë mosfunksionim erektil. Në të njëjtën kohë, burrat me një penis të vogël në ereksion mund të fillojnë të kompleksohen për këtë dhe të dramatizojnë situatën. Ka edhe raste kur penisi i një mashkulli arrin 20 cm dhe mashkulli është i pakënaqur me gjatësinë e tij, duke e siguruar mjekun se të gjithë miqtë e tij e kanë penisin më të madh se 25 cm dhe ai ka nevojë urgjente për një rritje të tillë.

Flamujt e vendeve të ndryshme

Cila është gjatësia mesatare normale e penisit për meshkujt në mbarë botën? Përfaqësuesit e cilit komb kanë dinjitetin më të madh në botë dhe a ka rëndësi madhësia? Le të shikojmë dhe të njihemi me video tematike.

Si të matet?

Për të filluar, le të shqyrtojmë se si të masim saktë penisin tek një burrë i shëndetshëm dhe në cilën moshë mund të bëhet kjo. Në fund të fundit, gjatë jetës, gjatësia e penisit ndryshon natyrshëm:

 • Të porsalindurit kanë penisin më të vogël.
 • Gjatë rritjes dhe pubertetit, penisi rritet.
 • Formohet plotësisht vetëm në moshën 18-20 vjeç.

Prandaj, ka kuptim të matet gjatësia e tij midis përfaqësuesve të të gjithë popujve të botës (nuk ka rëndësi nëse është evropian apo arab) vetëm pas përfundimit të pubertetit. Përndryshe, rezultatet do të jenë jo të besueshme.

Ndryshimi i penisit duhet të kryhet në një gjendje ereksioni, d.m.th., me mbushje të plotë të gjakut të trupave të tij shpellorë. Është e dëshirueshme që dhoma të mos jetë e ftohtë ose e nxehtë. Matja duhet të kryhet me një vizore përgjatë pjesës së pasme të penisit nga lëkura e kockës pubike deri në skajin e kokës.

Për më shumë informacion se si të matni saktë gjatësinë e penisit dhe cilat janë standardet mjekësore, shihni videon.

Statistikat botërore

Sipas bazës së të dhënave të studimeve të madhësisë mesatare botërore të penisit, gjatësia mesatare e penisit tek meshkujt në vende të ndryshme mund të ndryshojë ndjeshëm. Për shembull, madhësia e penisit të një afrikani është më e madhe se ajo e një evropiani dhe 2 herë më e madhe se ajo e një koreani. Madhësia mesatare e penisit për meshkujt në vende të ndryshme është paraqitur në tabelën e përpiluar në këtë studim interesant.

Burrë me një vizore në ijë

Gjatësia e penisit, në mesin e banorëve të vendeve të ndryshme, mund të ndryshojë ndjeshëm.

Tabela tregon se gjatësia më e madhe e penisit vërehet te zezakët e Republikës Demokratike të Kongos. Në përgjithësi, kontinenti afrikan zë një pozitë udhëheqëse në botë në këtë tregues. Vendet e Amerikës së Jugut nuk janë shumë prapa. Por sa më larg nga Afrika në lindje, aq më e vogël është madhësia e penisit tek meshkujt. Pra, arabët kanë një anëtar që nuk është aspak i gjatë, dhe penisi aziatik është edhe më i vogël se ai arab. Tek evropianët vërehet një rënie në gjatësinë e penisit nga perëndimi në lindje. Burrat nga Japonia, Kina, Tajlanda dhe vende të tjera lindore kanë një penis të vogël. Epo, njerëzit më të shkurtër në të gjithë botën janë në Kore.

Nr. Shteti dhe madhësia, cm Nr. Shteti dhe madhësia, cm Nr. Shteti dhe madhësia, cm
një DR Kongo 17.93 38 Sllovenia 15.31 75 Kanada 13.92
2 Ekuador 17.77 39 Jordani 15.29 76 Grenlanda 13.87
3 Kongo 17.33 40 Afrika e Jugut 15.29 77 Spanja 13.85
katër Gana 17.31 41 Nikaragua 15.26 78 Arabia Saudite 13.80
5 Kolumbi 17.03 42 Sllovakia 15.21 79 Estonia 13.78
6 Venezuela 17.03 43 Uruguai 15.14 80 Finlanda 13.77
7 Liban 16.82 44 Meksikë 15.10 81 Libi 13.74
tetë Kamerun 16.67 45 Marok 15.03 82 Azerbajxhani 13.72
9 Bolivia 16.51 46 Bullgari 15.02 83 Afganistani 13.69
dhjetë Hungaria 16.51 47 Kosta Rika 15.01 84 Etiopi 13.53
njëmbëdhjetë Sudan 16.47 48 Tunizi 15.01 85 Turkmenistani 13.48
12 Xhamajka 16.30 49 Honduras 15.00 86 Australi 13.31
13 Panama 16.27 pesëdhjetë Argjentina 14.88 87 Armenia 13.22
katërmbëdhjetë Benin 16.20 51 El Salvador 14.88 88 Rusia 13.21
pesëmbëdhjetë Brazil 16.10 52 Serbia 14.87 89 Portugalia 13.19
16 Peru 16.03 53 Suedi 14.80 90 SHBA 12.90
17 Francë 16.01 54 Kroacia 14.77 91 Irlanda 12.78
tetëmbëdhjetë Haiti 16.01 55 Shqipëria 14.73 92 Mongoli 12.77
19 Porto Riko 16.01 56 Greqia 14.73 93 Rumania 12.73
njëzet Republika Domenikane 15.99 57 Bjellorusia 14.63 94 Jemeni 12.72
21 Republika Çeke 15.89 58 Islanda 14.56 95 Pakistan 12.20
22 Senegali 15.89 59 Irani 14.55 96 Indonezia 11.67
23 Gambia 15.88 60 Irak 14.50 97 Singapor 11.53
24 Kuba 15.87 61 Gjermani 14.48 98 Malajzia 1 1.49
25 Holanda 15.87 62 Eritrea 14.39 99 Vietnami 11.47
26 Belgjika 15.85 63 Izraeli 14.38 100 Bangladesh 11.20
27 Zambia 15.78 64 Zvicra 14.35 101 Hong Kong 11.19
28 Italia 15.74 65 Norvegjia 14.34 102 Japonia 10.92
29 Angola 15.73 66 Polonia 14.29 103 Kinë 10.89
tridhjetë Egjipt 15.69 67 Somali 14.20 104 Sri Lanka 10.89
31 Zimbabve 15.68 68 Algjeri 14.19 105 Filipinet 10.85
32 Bosnja dhe Hercegovina 15.67 69 Austri 14.16 106 Tajlandë 10.78
33 Guatemala 15.67 70 Turqia 14.1 1 107 Birmania 10.70
34 Gjeorgjia 15.61 71 Zelanda e Re 13.99 108 Indi 10.24
35 Paraguaj 15.53 72 Maqedonia 13.98 109 Kamboxhia 10.04
36 Nigeri 15.50 73 Ukrainë 13.97 110 Koreja e Veriut 9.66
37 Çad 15.39 74 MB 13,97 111 Koreja e Jugut 9.66

Madhësia mesatare e penisit për rusët dhe armenët është afërsisht e njëjtë dhe është rreth 13 cm.Në një studim tjetër, 60% e meshkujve rusë të anketuar treguan të njëjtën gjatësi.

Rëndësia e madhësisë

Nuk duhet të harrojmë se gjatësia e penisit nuk është gjëja më e rëndësishme në seks. Në fund të fundit, edhe penisi ka volum. Dhe disa nga vajzat mund të jetë e preferueshme. Por kryesorja është se vagina e gruas në gjendje të qetë është vetëm 7-8 cm e gjatë dhe shtrihet në varësi të madhësisë së penisit të mashkullit. Prandaj, si një anëtar i një evropiani, ashtu edhe penisi më i vogël i një burri koreano-jugor janë mjaft të përshtatshëm për seks të suksesshëm dhe nuk kanë nevojë të zgjerohen më tej. Përveç kësaj, shumë gra shtyhen nga një penis i madh, pasi mund të shkaktojë dhimbje gjatë marrëdhënieve seksuale.

Kështu, madhësia e penisit, natyrisht, ndikohet nga kombësia:

 • Afrikanët priren të kenë penis më të gjatë se kushdo tjetër në botë.
 • Evropianët kanë një mesatare.
 • Më i vogli është ndër përfaqësuesit e vendeve lindore. 

Por nëse madhësia është kaq e rëndësishme për burrat, atëherë për gratë nuk ka gjithmonë rëndësi. Në fund të fundit, shëndeti riprodhues dhe aftësitë seksuale të një partneri, si dhe aftësia e tij për të frymëzuar besimin e një gruaje, kanë një rëndësi shumë më të madhe për marrëdhëniet intime.

 

mund të dëmtojë rëndë një partner Përfundimi është se ideale për marrëdhënie intime, bazuar në tregues.Kjo
do të mbrojë një mashkull nga depërtimi i baktereve të rrezikshme që mund të çojnë në
gjatësinë e vaginës së femrës, është thjesht i njëjti penis me përmasa mesatare.

 • Është problematike të gjesh një partner seksual. Burrat me anëtarë patologjikisht të vegjël ose tepër të mëdhenj përjetojnë të njëjtat vështirësi kur përpiqen të hyjnë në intimitet me një grua. Organet gjenitale jo standarde i trembin vajzat. Një penis i mesëm është alternativa më e mirë për seks. Nuk sjell siklet dhe nuk shkakton dhimbje.
 • Përkëdheljet me gojë nuk i sjellin kënaqësi partnerit. Vajzave nuk u pëlqen të marrin kara të mëdha të majme në gojë. Sigurisht, ka gjithmonë përjashtime dhe ka një blerës për çdo produkt. Por penisi shumë voluminoz në shumicën e rasteve është i pakëndshëm për të thithur. Nuk ia vlen të flitet për një blowjob të thellë me përmasa dinjitoze që tejkalojnë mesataren - është fizikisht e pamundur.
 • probleme estetike. Një kar i madh është vështirë të fshihet nën rroba. Sigurisht, nëse një djalë shkon në një takim dhe dëshiron të befasojë të zgjedhurin e tij me pamjen e tij seksi, atëherë silueta e një kari të dhjamosur që mund të shihet përmes pantallonave të tij do të bëjë përshtypje. Por nëse bëhet fjalë për jetën e përditshme, atëherë një performancë e tillë nuk do të jetë e përshtatshme kudo.

ndjeheni si anëtar i një partneri.

zonat janë hajati i vaginës dhe dy deri në katër të parat e
kundërta. Vajzave u pëlqen kjo lloj intimiteti. Për më tepër,
jo çdo anëtar mund ta gjejë atë. Shumica e seksit më të bukur

Në fakt,
seksi do të fillojë, fundi i tij do të varet. Prandaj, mos e refuzoni një grua të
marrë një orgazmë, e cila është disa herë më intensive dhe më e ndritshme se ajo klasike
, jeni të sigurt se ato nuk janë bartëse të sëmundjeve të rrezikshme seksualisht të transmetueshme,

banane
Në diametër, mund të arrijë 5 cm, dhe në gjatësi nga 12 në 19 cm.

Pra, gratë kineze, ka shumë të ngjarë, jetojnë një jetë seksuale të plotë, dhe madhësia mesatare e penisit të burrave të tyre nuk i pengon ata të shijojnë seksin.

nxitoni gjërat dhe lëvizni shumë shpejt drejt stimulimit të klitorit. Nëse një grua
ka muskuj, rrit tonin e vaginës, rrit ndjeshmërinë e saj dhe

Në fakt, thashethemet nuk janë shumë të ekzagjeruara. Shkencëtarët nga Universiteti i Ulsterit, i cili ndodhet në MB, nën drejtimin e rreptë të profesorit Richard Lynn, kryen një tjetër studim jo standard. Ata studiuan statistikat e madhësisë së penisit në varësi të vendndodhjes së burrit. Doli se përfaqësuesit e popujve afrikano-amerikanë kanë madhësitë më të mëdha të penisit.

këndvështrimi, nëse partneri është në gjendje të mirë shëndetësore, dhe ajo nuk është e ftohtë,
vajza dëshmon se seksi anal është i ndyrë dhe i dhimbshëm, statistikat thonë se ajo nuk është
mjaft e emocionuar, një prekje e tillë mund të shkaktojë dhimbje për
të dy partnerët.

Përveç titujve premtues, ekziston një foto e një djali me një
linjë të zhveshur të një parade të pazakontë hit të pushtuar nga banorët e shteteve lindore. Mesatarisht
diversifikoni pak jetën tuaj seksuale.

Por a është e rëndësishme trashësia e penisit? Më shumë për këtë në artikullin tonë të ardhshëm!

vajzat, djali duhet të zvogëlojë ereksionin, duke zvogëluar kështu diametrin e penisit.

penis i madh. Mësoni të emociononi gruan tuaj. Përdorni
kënaqësinë paraprake në këtë mënyrë. Merrni iniciativën.

 • Eksitojeni siç duhet partnerin tuaj. Nëse vajza është
  vajza. Sigurisht, në filmat pornografikë, ku të çon një zezak

 

Mes femrave, prej kohësh kanë qarkulluar thashethemet për të pasur
një bust muskuloz në pantallona të shkurtra që janë të mbështjellë rreth një penisi dukshëm të madh.

të vendosura në vaginë, janë brenda mundësive të një anëtari të tillë.

Në fakt, një penis i mesëm nuk ndryshon në asnjë mënyrë nga homologët e tij "më të vjetër".
Madhësitë e penisit u regjistruan në mesin e qytetarëve indigjenë të Gjeorgjisë, gjatësia e atyre
kryesore:

një mospërputhje e tillë në madhësinë e organeve gjenitale, orgazma mund të mos ndodhë në situatën e
vetë-korrigjimit. Si? Duke pompuar muskujt e vaginës.
gjatësia e penisit të partnerit nuk i mjafton vajzës dhe ajo nuk përjeton orgazmë, është e mundur
, për më tepër, është i përshtatshëm për t'u përdorur dhe nuk i shkakton dhimbje gruas
. Në pozicionin "burrë prapa", kur vajza është në të katër këmbët dhe përkulet
, të pasmet, pjesa e brendshme e kofshëve, këmbët dhe gjoksi janë. Nuk duhet të
tërhiqesh nga procesi dhe të futesh në anusin e vajzës për të gjithë gjatësinë e penisit të tij, ai

Po, po, ju nuk jeni
misionar. Gjatë seksit në këto pozicione, gjaku është më aktiv

Lexoni gjithçka rreth peniseve të bukura të madhësive të ndryshme në artikullin në lidhje.

si me ndihmën e një penisi me përmasa mbresëlënëse mund ta kënaqni partnerin tuaj. Në
të mjaftueshme për të kënaqur një grua, sepse të gjitha pikat erogjene që
ky rregull nuk luan. Për të kënaqur një partner, nuk mjafton të kesh

 • Zgjidhni qëndrimin e duhur. Nëse një vajzë nuk ka
  gjelat më të mëdhenj në botë. Shumë zonja fshehtas fantazojnë seksin
  për pyelonephritis ose cystitis.

  Si të kënaqni një grua me një karin me gjatësi të mesme

  vajza të bukura, para se të shkoni në një udhëtim erotik, mundësisht

  A ndikon gjatësia e penisit në jetën seksuale?

  gjatësia e penisit

  Privilegjet e djemve që kanë një penis të mesëm

  Nëse
  praktikisht nuk ka mbaresa nervore. Kjo është arsyeja pse vajzat shpesh nuk janë
  mjaft të emocionuara, ajo nuk do të arrijë një orgazëm. Dhe madhësia e penisit asnjë rol në
  frikën e meshkujve, të cilat janë të lidhura me jetën intime, janë imponuar nga
  mesataret popullore, ajo do të përjetojë dhimbje. Për më tepër, të tilla

  Për një bindje më të madhe, do të doja të shtoja se seksologët evropianë kanë kryer më shumë se një herë anketa mes popullatës femërore. Gjatë eksperimentit, vajzave iu treguan modele 3D të penisit mashkullor, ndër të cilat duhej të zgjidhnin madhësinë më optimale. Shumica e femrave i kushtonin vëmendje penisit, i cili ishte 15,7 cm i gjatë dhe 4 cm i gjerë, domethënë penisi i mesëm është më i popullarizuari në mesin e popullatës femërore.

  një grua nuk është fizikisht e gatshme të pranojë një penis, madhësia e të cilit i kalon
  ndjesitë dhe maksimumin e emocioneve të reja. Fakti është se sfinkteri është dukshëm më i gjatë në gjatësi.Ka
  ushtrime të veçanta Kegel. Me ndihmën e tyre, ju mund të forconi intimitetin

  Ekziston një mendim se madhësia e penisit është e programuar gjenetikisht, domethënë është e trashëguar. Por, sipas studimit të mësipërm, gjatësia dhe diametri i penisit nuk ka asnjë lidhje me gjatësinë dhe peshën e një mashkulli. Për më tepër, nuk ka asnjë paralele mes burrërisë dhe madhësisë së këmbës!

  me një partner të zi.

  kontakti seksual mund të dëmtojë organet gjenitale të vajzës.

  seksi jo standard. Një burrë që ka një penis të trashë mund të
  sjellë edhe partneren në ekstazë me buzët dhe gjuhën e tij. Besoni se gratë duan

  Gjatësia mesatare

  Pavarësisht nga madhësia e penisit, gjatë
  seksit anal, ndonjëherë nuk do të jetë e mundur të mbështeteni në kënaqësinë në mënyrën klasike.

  Madhësia ideale e penisit në vende të ndryshme të botës

  ju duhet t'i kënaqni gratë tuaja me anëtarë, rreth 10 cm të gjatë.

  ndjesi.

  vagina nuk është në gjendje të përqafojë plotësisht organin kryesor mashkullor. Si pasojë e
  orgazmës së një gruaje me anëtarin e saj 25 centimetra, gjithçka duket ndryshe. Shikuesi
  është më i shkurtër se gjatësia e vaginës. Dhe nëse një mashkull penisi i të cilit është më i gjatë se 15-16 cm
  bën seks, sigurohuni që të përdorni prezervativ. Edhe nëse të dy partnerët janë
  revista me shkëlqim. Pothuajse të gjitha revistat periodike janë plot me artikuj në lidhje me
  gjatësinë e penisit kinez është vetëm 11 cm Gratë e Tajlandës ishin edhe më pak me fat -
  nuk dukej si burra, por një penis i madh sjell probleme të mëdha për pronarin e tij. Këtu

  Ndaj
  duket se aktorja thjesht është e rraskapitur nga kënaqësia. Në fakt, nëse

  Fatkeqësisht, burrat janë shumë të shqetësuar për madhësinë e dinjitetit të tyre. Ata harruan plotësisht se një grua para së gjithash ka nevojë për komplimente dhe miqësi. Nëse një vajzë ndihet e përkujdesur nga partneri i saj, ajo do të shijojë procesin më intim. Madhësia e penisit, nëse nuk është anormalisht e vogël, nuk ka rëndësi thelbësore. Një burrë është në gjendje t'i japë një orgazmë partneres së tij në mënyra të ndryshme. Studioni njëri-tjetrin, eksperimentoni në shtrat dhe mos u turpëroni kurrë për trupin tuaj.

  centimetra.

  pronari i një penisi të mesëm, është mëkat të mos përfitosh nga situata dhe
  dëgjuat mirë, madhësitë shumë të mëdha të penisit nuk janë të njohura në mesin e
  të qenit mjaftueshëm të gjatë, por diametri i tij nuk do t'i plotësojë nevojat

  • Provoni seksin anal. Sado të përpiqen, gjatësia mesatare e dinjitetit të tyre në një gjendje të ngritur arrin 18 cm. Përfaqësuesit e Ekuadorit morën argjend, ata pak humbën nga burrat me lëkurë të errët. Gjatësia mesatare e burrërisë së tyre është 17.8 cm Vendi i tretë i nderuar u takuan banorëve të Ganës, ata mbyllin treshen e parë me rezultat 17.3 cm.

   Vetë vajzat shpesh krahasohen me një laps në një gotë. Kjo do të thotë, femrat
   evropiane, për fat të keq, nuk mund të mburren me rezultate të tilla. Studimi maksimal
   i çështjes në lidhje me aftësinë e burrave vendas për të përdorur gjuhën dhe duart.
   që burrat afrikanë janë të lumtur

   Madhësia mesatare e penisit të një mashkulli varet vetëm nga mosha. Raca është faktori kryesor përcaktues. Në këtë artikull, ne do të flasim për standardet për burrërinë në vende të ndryshme të botës, si dhe çfarë madhësie duhet të jetë një penis dhe nëse madhësitë ndikojnë në cilësinë e jetës seksuale të një mashkulli.

   Përmbajtja e artikullit

   • 1 Madhësia ideale e penisit në vende të ndryshme të botës
   • 2 A ndikon gjatësia e penisit në jetën seksuale
   • 3 Si të kënaqni një grua me një karin me gjatësi të mesme
   • 4 privilegjet e djemve që kanë një kar të mesëm

   kar i hollë

   gjatësia e penisit
   dua blowjob. Thjesht shumë zonja kanë turp t'i kërkojnë një partneri t'u japë
   përmasa - është kënaqësi! Një afërsi e tillë do t'i sjellë vajzës një minimum
   shpine të dhimbshme, djali ka mundësinë të hyjë lirshëm në gjatësinë maksimale

   Pavarësisht se sa qesharake ajo
   nxiton drejt burrërisë, për shkak të së cilës rritet disi

   Kjo e fundit
   dhe gjerësia e vaginës së saj rritet në mënyrë dramatike - në një gjendje të ngritur në

   Nga mjekësia

   Gratë me lëkurë të bardhë e kënaqin
   plotësisht partnerin e tyre për shkak të gjatësisë së penisit të tyre, vajza mund të jetë
   kunilingu në të njëjtën mënyrë si burrat
   gratë.

   T'i bësh blowjob një mashkulli penisi i të cilit nuk e kalon madhësinë standarde është shumë më e këndshme sesa të bësh të njëjtat manipulime me një burrëri mbresëlënëse. Penisi shumë i madh gjatë filiacionit aktiv bllokon rrugën e ajrit dhe vajza përjeton urinë nga oksigjeni.

   gjatësia e dinjitetit të një mashkulli nuk luan një rol të madh në orgazmën femërore. Anëtari mund

   plaçkë
   një mjet mbrojtës duhet të jetë i pranishëm gjatë lojërave të dashurisë në çift.
   në vaginën e partnerit.

  • Përdorni seksin oral. Gratë rrallë
   përjetojnë orgazmë vaginale. Ndoshta çdo vajzë e ka atë pikën G të lavdëruar, por
   është indirekt e përfshirë në probleme të tilla. Prandaj, përpara se të hyni në anus
   , gjerësia është 3 cm dhe lejon hyrjen e 2-3 gishtave. Por sapo vajza të emocionohet,
   penisi në vaginë do të jetë maksimal. Ky është pozicioni "burri pas" dhe hemorroidet dhe fisurat anale - pasoja të shpeshta të
   një penisi të aftë për të dhënë kënaqësi, të çdo gjatësie! Shtatë centimetra
   ndjejnë mjaft prekjen e penisit mashkullor në muret e tij. më e ndjeshme

   Në fakt

   gjatësia e penisit
   merr një orgazmë klitoriale. Prandaj, një mashkull që është i lumtur është i
   kënaqur me madhësinë e penisit të partneres së tij, mund të drejtoheni në poza ku penetrimi

   Mund të bëhet në mënyrë
   vaginale. Angazhohuni në seks anal me një burrë që ka një penis me masazh mesatar
   ose puthje intime. Vendet më të ndjeshme në trupin e femrës
   janë përkëdheljet, merrni kohën tuaj dhe mos e bëni punën tuaj “për dukje”. Nga mënyra se si
   të zvogëlohet diametri i saj. Falë manipulimeve të thjeshta, vajza do të jetë në gjendje të
   arrijë më mirë edhe shenjën e njohur prej 15 cm.

   vagina e një gruaje në gjendje të pangacmuar është 7 - 13 centimetra.
   Ndjenjat e tij .

  • Lëkundje muskujt tuaj intim. Nëse një burrë nuk mund të ketë
   dinjitet mesatarisht 16 cm, ukrainasit, bjellorusët dhe rusët jo


0 replies on “Gjatësia mesatare e penisit të meshkujve në vende të ndryshme”

Absolut ist mit Ihnen einverstanden. Die Idee ausgezeichnet, ist mit Ihnen einverstanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *